BLACK SPARKLE® Moduláris LED növényvilágító rendszer

8 790 Ft98 700 Ft

Kiürítés
Összehasonlít
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

BELTÉRI NÖVÉNYVILÁGÍTÁSRA OPTIMALIZÁLVA

Több éves kutatás-fejlesztés tapasztalatát sűrítettük a BLACK SPARKLE® MODULAR LED növényvilágító lámpákba. A MODULAR lámpákat elsősorban olyan helyekre javasoljuk, ahol 50-200 cm távolságból kell világítani, pl. vízinövény-kertészetek, éttermek, chilifarmok, kisebb üvegházak, virágboltok, stb. Sikerrel használhatják fűszernövénytermesztők, professzionális, – és hobbikertészek egyaránt.

Ipari felépítésének köszönhetően tökéletes megoldás üvegházak, akvapóniás, hidropóniás rendszerek megvilágításához, kereskedelmi növénytermesztési célra, vagy akár kutatóintézeti tevékenységhez.

FEJLESZTÉSÜNK

A BLACK SPARKLE® MODULAR lámpák alapja egy 65W elektromos teljesítményű, IP65 védettségű modul, amely megfelelő áramellátással önmagában is használható, ugyanakkor a LED növényvilágító lámparendszer további konfigurációi is ebből épülnek fel. A lámpa minőségére garancia a saját tervezés és a kiváló minőségű alapanyagok használata.

  • Vastag rézvezetéssel ellátott alumínium alapú PCB: gyors hőelvezetés a LED chipektől
  • Fekete eloxált hűtőborda az optimális hőleadásért
  • Luxeon SunPlus LED – garancia a minőségre
  • Speciális teljes spektrumú fény beltéri növénytermesztéshez
  • LEDIUM fejlesztés, magyar gyártás
  • Polikarbonát lencse
  • 5 év garancia

TERMÉK TULAJDONSÁGOK

A speciális spektrumú, kék és vörös tartományban plusz energiát sugárzó, de szemmel hidegfehér színhőmérsékletűnek látszó LED, megfelelő választás a növényeknek, valamint munkavégzés során az emberi szemnek is kedvezőbb. A hagyományos kék+vörös LED kombinációt új kutatások alapján már nem mindig érdemes használni, mert a növényeknek a többi színre is szükségük van a spektrumban az optimális növekedéshez. Ezért gyártjuk a MODULAR növénynevelő LED lámpákat a Luxeon teljes spektrumú LED fényforrásával.

MODULÁRIS ÉS SZEMÉLYRE SZABHATÓ OPCIÓK

Az előre gyártott LED modulokból 6 féle konfigurációban állítunk össze növénynevelő lámpákat, így gyorsan tudunk a különféle igényeknek megfelelő fényintenzitást előállítani. Hobbicélokra általában 1 modult javaslunk. Nagyobb területek bevilágítására, valamint ipari létesítményeknél a 2 vagy 3 modulos lámpa a megfelelő választás.

További információk

Kivitel

1xMODULAR‐64 90fok modul, 1xMODULAR‐64 140fok modul, 1xMODULAR‐64 tápegység modul, 1xMODULAR‐64 90fok lámpatest, 1xMODULAR‐64 140fok lámpatest, 2xMODULAR‐64 90fok lámpatest, 2xMODULAR‐64 140fok lámpatest, 3xMODULAR‐64 90fok lámpatest, 3xMODULAR‐64 140fok lámpatest

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BLACK SPARKLE® Moduláris LED növényvilágító rendszer” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük