Rólunk szól

Mesterséges növényvilágítás kedvencei számára

Bőséges termés beltéren is!

Ne csak a rövid szezonban bízzon, télen is bátran termesszen!

Mi vagyunk az agrár-világítás csapata

Az agrár-világítás.hu csapata néhány elhivatott növénytermesztőből áll. Hobbink a növénytermesztés, hiszünk abban, hogy nem csak nyáron, kint a szabadban lehet haszonnövényeket termeszteni, hanem akár télen, zárt helyen is. Nincs is annál jobb, mint decemberben a kedvenc chili paprikánkat frissen leszedni és elfogyasztani, vagy épp koktélparadicsomot szüretelni a télikertből, ugye? Esetleg friss fűszernövények kellenek az ünnepi ételbe? Az is lehetséges!

Csapatunk tagjai közt van villamos szakember, aki a lámpák elhelyezésében, vezérlésében, fűtés/hűtés kérdésben tud segítséget nyújtani, van szakképesítéssel rendelkező gyógynövénytermesztő kolléga, van fitoterapeuta aki tanácsot ad, milyen gyógynövényt érdemes termeszteni, és van a csapatban halnevelő szakember, aki akvapóniás (élővíz vagy mesterséges) termesztésben járatos. Így együtt, egy csapatban A-tól Z-ig minden kérdésre tudunk válaszolni, segítséget nyújtani a tervezésben, és a kivitelezést is vállaljuk.

Nem csak egy webáruház vagyunk, kérjen segítséget, ha nem biztos a terveiben. Szívesen segítünk! Forgalmazás, kivitelezés, szaktanácsadás, mind egy helyen!

Öntözés

Tápoldatok, öntözés technika, termesztő edények

Világítás

Növényvilágító lámpák, fényforrások, komplett fitotron kivitelezés

Beltéri termesztés

Fitotron (növény termesztő doboz) és télikert beltéri termesztéshez

Kivitelezés, javítás

Teljes körű kivitelezés, beállítás, szerelés, szaktanácsadás